Artifort Niloo Khodi Feiz
Artifort pop-up showroom tijdens Design District 2019

Off-site programma Design District 2019 
Secoff showroom - Weerestraat 3, Rotterdam (5 minuten loopafstand vanaf de Van Nelle fabriek)

 
Op 5, 6 en 7 juni 2019 nodigen we je van harte uit om de nieuwe Artifort modellen te komen proefzitten tijdens het Off-Site programma van Design District in Rotterdam, in samenwerking met partner Secoff. De collectie biedt nu nóg meer mogelijkheden.

Scroll verder voor meer informatie

De terugkeer van een icoon: de 416 series

Dit jaar keert een subliem design icoon terug binnen de Artifort collectie: de 416 serie van ontwerper Kho Liang Ie. Een uniek, minimalistisch én modulair meesterwerk dat verschillende materialen combineert binnen één ontwerp. Het ontwerp is compact, lichtgewicht en bijzonder vanuit elk aanzicht. Mooi in open ruimtes en is ook bijzonder praktisch in smalle ruimtes vanwege zijn compacte oppervlaktebeslag.

Ontdek de 416 serie hier.

416 serie | Kho Liang Ie | Design 1960 | Herintroductie 2019

Moderne afwerkingsmogelijkheden

De 416-serie uit de jaren 60 bestond uit een fauteuil en een 3-zitsbank met gecapitonneerde kussens. De iconische serie is geüpdatet naar de ergonomie van vandaag en uitgebreid met een 4-zitsbank en moderne afwerkingsmogelijkheden.

416 sofa | Afwerking in eikenhout en poedercoat

Nieuw: Artifort x Raf Simons

Ontdek de comfortabele zit van de 416 serie in verschillende modules, stoffen en afwerkingen tijdens het Off-Site event van Design District 2019.

De F416 fauteuil zal voor het eerst worden gepresenteerd in de nieuwe stof van Raf Simons voor Kvadrat, de Atom. Laat je inspireren door het buitengewoon stilistische gevoel voor kleur en textuur van deze ontwerper dat perfect past bij de iconische 416 serie.

Kvadrat x Raf Simons: Atom | Speel met flair, diepte en opvallende kleuren

________________________________________

Concept, art-direction and styling: Kamer 465
Interior Photography: Inga Powilleit 
Product Photography: Studio van Assendelft
© Artifort